Skip to content Skip to footer
Šta mi radimo

Brza Špedicija, Efikasno Carinjenje!

"Si011 International: Spremni da premostimo udaljenosti, obezbedimo brz transport i olakšamo carinjenje. Vaša roba u sigurnim rukama na putu ka uspehu."

Si011 international

Malo više o nama

“Duboko usađeni u svet logistike, naša spedicija, osnovana 2014. godine, predstavlja vodećeg provajdera integralnih logističkih rešenja. Naša ekspertiza obuhvata širok spektar usluga, uključujući brzu međunarodnu spediciju, prilagođeno upravljanje zalihama, efikasno carinjenje i usluge skladištenja.
Sa globalnom mrežom partnera i vrhunski obučenim timom, garantujemo tačnost i pouzdanost u svakom koraku logističkog procesa. Pružamo kompleksna rešenja za carinske procedure, osiguravajući usklađenost sa regulativama i minimalizaciju rizika.
Naša posvećenost optimalnom upravljanju lancom snabdevanja odražava se kroz upotrebu najnovijih tehnologija i praćenje najnovijih trendova u industriji. Sa snažnim fokusom na efikasnosti i transparentnosti, stvaramo održive partnerske odnose sa širokim spektrom klijenata.
Naša mreža zadovoljnih klijenata svedoči o našem uspehu i kontinuiranom trudu da pružamo vrhunske logističke usluge. Od brze internacionalne distribucije do preciznog carinjenja, mi smo ključni partner u vašem poslovanju. Otkrijte zašto smo lideri u logistici i carinskim uslugama – vaša ključna karika u lancu globalnog snabdevanja.”
SI011 International

Vaš rezultat je naš glavni prioritet!

Špedicija

Pružanje špediterskih usluga i priprema neophodne dokumentacije
Read More

Carinjenje robe

Usluge carinjenja kod uvoza i izvoza robe iz Srbije i carinskih procedura
Read More

Skladištenje robe

Skladištenje robe i korišćenje carinskih magacina pri uvozu i izvozu robe
Read More

Stručni saveti

Usluge davanja stručnih saveta u procesu izvoza, carinjenja i špedicije
Read More

Šta klijenti kažu o nama?

Sarađivao sam sa spediterskom firmom već nekoliko puta i uvek sam bio impresioniran njihovom profesionalnošću i efikasnošću. Njihov tim je posvećen pružanju vrhunskih usluga, a moje iskustvo sa transportom tereta nikada nije bilo bolje. Svaka pošiljka stigla je na vreme i u savršenom stanju. Toplo preporučujem ovoj spediterskoj firmi svima koji traže pouzdanog partnera za transport.

Nikola Petrović

Business Owner

Iskustvo saradnje sa spediterskom firmom bilo je izuzetno pozitivno. Njihov tim je izuzetno stručan i posvećen pružanju vrhunskih usluga. Kroz sve faze transporta, od pripreme do isporuke, osećao sam se sigurno i pouzdano. Sve pošiljke su stigle bez problema, a njihova efikasnost u rešavanju izazova čini ih pravim partnerom na koga se u potpunosti može osloniti.

Miloš Perunović

Business Owner

Radim sa spediterskom firmom već nekoliko godina i nikada me nisu razočarali. Njihova pažnja prema detaljima i posvećenost klijentima čine ih istinskim liderima u industriji. Brza reakcija na upite, transparentnost u komunikaciji i pouzdane usluge transporta čine ih izuzetnim partnerom. Uvek mogu računati na njih da obezbede bezbedan i tačan transport mojih proizvoda.

Filip Valjarević

Bussines Owner
Kontaktirajte nas

Kontakt

Stupite s nama u kontakt i otvorite vrata jednostavnosti u logistici.

Bore Stankovića Makiš 8, 11030 Beograd